عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

بایدن شخص پوتین را به تحریم مستقیم تهدید کرد

بایدن تایید کرد که قصدی برای انتقال نیرو‌های آمریکایی و ناتو به اوکراین ندارد و اگر روسیه به اوکراین هجوم آورد، به طور مستقیم ولادیمیر پوتین را تحریم خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه تأیید کرد که هیچ قصدی برای استقرار نیرو‌های آمریکایی یا ناتو در اوکراین وجود ندارد.

بایدن گفت: «ما هیچ قصدی برای استقرار نیرو‌های آمریکایی یا نیرو‌های ناتو در اوکراین نداریم… هیچ نیروی آمریکایی وارد اوکراین نخواهد شد.»

علاوه بر این، رئیس جمهور آمریکا هشدار داد که تشدید درگیری اوکراین عواقب عظیمی برای جهان خواهد داشت.

بایدن گفت: «اگر او [پوتین]وارد و به کل کشور [اوکراین]حمله کند، عواقب عظیمی در پی خواهد داشت، چه حمله به کل اوکراین چه بخشی از این کشور، این حمله عواقب جدی برای روسیه خواهد داشت، نه تنها از نظر پیامد‌های اقتصادی و سیاسی، بلکه پیامد‌های عظیمی در سراسر جهان خواهد داشت. این بزرگترین تهاجم خواهد بود، اگر او [پوتین]با همه آن نیرو‌ها وارد شود، این بزرگترین تهاجم پس از جنگ جهانی دوم خواهد بود که دنیا را تغییر خواهد داد.»

بایدن همچنین گفت که اگر روسیه به اوکراین هجوم آورد، به طور مستقیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را تحریم خواهد کرد.

بایدن در پاسخ به این سوال که آیا می‌تواند مستقیماً پوتین را در صورت تهاجم ادعایی تحریم کند، گفت: «بله، این را می‌بینم.»

رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد که توسعه تنش‌های اوکراین و روسیه کاملاً به تصمیم‌گیری ولادیمیر پوتین بستگی دارد، که به نظر بایدن هنوز تصمیم نهایی درباره پیشروی در اوکراین نگرفته است.

در ماه‌های اخیر تنش‌ها بر سر اوکراین افزایش یافته است. غرب و کی یف روسیه را به برنامه ریزی برای تهاجم متهم می‌کنند. مسکو این موضوع را رد می‌کند و می‌گوید برنامه‌ای برای حمله به هیچ کشوری ندارد و می‌افزاید که اتهامات علیه آن صرفاً بهانه‌ای برای گسترش حضور نظامی ائتلاف و اعزام نیرو‌های بیشتر به اروپای شرقی است.

روسیه به شدت هرگونه ادعای تجاوز برنامه ریزی شده خود را کاملاً بی اساس می‌داند و بر حق خود برای جابجایی نیرو‌ها در داخل مرز‌های خود تأکید می‌کند. مسکو همچنین هشدار می‌دهد که تسلیح کی یف می‌تواند این کشور را تشویق کند تا از آن‌ها علیه منطقه جدا شده روسی زبان دونباس استفاده کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر